woensdag 19 juni 2019         info@tesladuo.nl

FAQ

Hoe een job zoeken met de zoekmotor Tesla Duo?

U kunt uw zoektocht naar een job lanceren via de velden "Wat" en "Waar" van de zoekmotor Tesla Duo bovenaan de homepage of in de kandidaatruimte nadat u hebt ingelogd. Het volstaat het(de) sleutelwoord(en) in te geven in verband met de gezochte job in de veld "Wat", alsook de naam van de stad, van de regio/provincie of het postnummer in het veld "Waar". Klik vervolgens op "Zoeken" of gebruik de entertoets van uw klavier om de resultaten van uw zoekopdracht te zien.  U kunt ook rechtstreeks toegang krijgen tot de lijst van de jobaanbiedingen per activiteitensector door rechtstreeks te klikken op een van de links ter hoogte van het tabblad ‘’Sector’’ in het midden van de  homepage.  U kunt ook geavanceerd gaan zoeken. Zo krijgt u toegang tot meer zoekopties, wat leidt tot een gerichter resultaat. Zodra uw zoekopdracht gelanceerd is, klik dan op de link van de job die u interesseert om de details van de jobaanbieding te bekijken op de website van Tesla Duo of op de website van het bedrijf waarop de advertentie werd gepost.

Hoe een kandidaataccount aanmaken op Tesla Duo ?

U kunt u gemakkelijk registreren en een account aanmaken op Tesla Duo, uw CV uploaden, alerts bepalen en al uw zoekopdrachten bewaren. Zo krijgt u regelmatig e-mail met nieuwe aanbiedingen die aansluiten bij uw criteria.

Hoe uw kandidaatprofiel aanmaken op Tesla Duo ?

Om een profiel aan te maken kunt u zich inschrijven door te klikken op het tabblad 'Kandidaat' en daarna op 'Inschrijven', of door rechtstreeks te klikken op het tabblad "Inloggen" en daarna op "Inschrijven". U kunt vervolgens uw naam en voornaam en ook uw e-mailadres en uw paswoord invoegen. U krijgt meteen erna een bevestigingsmail via uw mailbox.

Is dit een kosteloze service voor de kandidaten?

Alle diensten die aan de kandidaten worden geboden zijn gratis.

Hoe uw CV aanmaken op Tesla Duo ?

Om uw CV aan te maken, klik op de knop  "Uw CV nu indienen". U vindt die  knop in het menu van de homepage 'inschrijven' of 'inloggen' op uw Tesla Duo account als u reeds bent ingeschreven. U kunt hetzelfde doen door te klikken op het tabblad 'Kandidaat' en vervolgens op de knop 'Inschrijven' of 'Inloggen' van het menu (zie vraag: Hoe uw kandidaatprofiel aanmaken op Tesla Duo ?).  Zodra u zich in uw kandidaatruimte bevindt, kunt u  de voorgestelde velden invullen (persoonlijke gegevens, academische en beroepsgegevens enz.). Vergeet vooral de verplichte velden niet. U kunt vervolgens heel gemakkelijk solliciteren en antwoorden op de advertenties die u interesseren.

Koe solliciteren voor een jobaanbieding op Tesla Duo ?

Om te solliciteren voor een jobaanbieding klikt u op de link van de advertentie die u interesseert en vult het kandidatuurformulier in dat Tesla Duo u voorstelt; u kunt ook rechtstreeks solliciteren vanaf de website van het betrokken bedrijf voor de jobaanbiedingen met een url (die u rechtstreeks naar de website van het bedrijf met de jobaanbieding).

Kan men solliciteren voor een jobaanbieding voor men een CV heeft ingevuld? 

Neen. U moet eerst inloggen op uw profiel, het invullen door alle verplichte velden van uw CV te vervolledigen en de ingevoerde wijzigingen te bewaren; pas dan kunt u solliciteren voor een jobaanbieding.

Waarom een e-mailalert aanmaken op Tesla Duo ?

Door een e-mailalert aan te maken op de homepagina, kunnen de kandidaten jobalerts ontvangen die aansluiten bij hun zoekcriteria (sleutelwoorden). Dat gaat heel eenvoudig en zonder voorafgaande inschrijving op Tesla Duo.

Hoe een jobalert aanmaken?

Om een jobalert aan te maken moet u eerst een verbinding maken met uw kandidaatprofiel dat u eerder al hebt aangemaakt op Tesla Duo. Wanneer u zich in uw kandidaatruimte bevindt, klik dan op het tabblad "Alerts en zoekopdrachten" en vervolgens op "Een alert toevoegen". Hier kunt u uw sleutelwoorden ingeven en de voorgestelde velden invullen, vooral de verplichte velden.

Zodra uw jobalert is opgeslagen krijgt u een keer per dag, per week, per twee weken of per maand – volgens de door u ingestelde configuratie – e-mails met jobaanbiedingen die aansluiten bij uw zoekcriteria.  De jobalerts kunnen onbeperkt worden gewijzigd en kunnen op elk ogenblik worden gewist (zie ook de vraag: Hoe een jobalert schrappen?)

Hoe een jobalert wijzigen?

U gaat naar uw kandidaatprofiel en klikt op het tabblad (Alerts en zoekopdracht); vervolgens klikt u op de juiste 'alert wijzigen' en kunt u de gewenste aanpassingen invoeren.

Hoe een jobalert schrappen?

Om een jobalert te schrappen gaat u naar uw kandidaatprofiel en klikt u op het tabblad 'Alerts en zoekopdrachten'; vervolgens wist u de betrokken alert.

Welke mogelijkheden biedt mijn bedrijfsaccount?

Met de bedrijfsaccount kan men een onbeperkt aantal aankondigingen publiceren en beheren (activeren, desactiveren, toevoegen, wijzigen en schrappen). U kunt ook CV's zoeken, ze klasseren in uw selectie, ze raadplegen en de ontvangen kandidaturen beheren. U kunt eventueel ook de parameters van uw account wijzigen (e-mail en paswoord).

Hoe een bedrijfsaccount aanmaken op Tesla Duo ?

Om uw bedrijfsaccount aan te maken, gaat u naar het menu werkgever bovenaan de pagina en klikt u op "Inschrijving". U kunt vervolgens uw account aanmaken door de voorgestelde velden in te vullen die betrekking hebben op uw bedrijf en op de beheerder die instaat voor de account; vooral de verplichte velden zijn belangrijk. U kunt uw bedrijfsaccount ook personaliseren met uw logo, een omschrijving van uw bedrijf, de ligging, de activiteitensector, uw website en alle andere pertinente informatie. Zodra uw account is aangemaakt, is het profiel van uw bedrijf beschikbaar en kunnen onze kandidaten uw account raadplegen op de website van Tesla Duo.

Hoe een jobadvertentie plaatsen op publier Tesla Duo?

Om een jobadvertentie te plaatsen om u eerst inloggen op uw bedrijfsaccount en klikken op de link "Een advertentie plaatsen" linksboven. Vervolgens kunt u de advertentie op twee manieren invoegen:   1) manueel (normaal) door alle voorgestelde velden in te vullen, zeker de verplichte velden, met een volledige jobbeschrijving alvorens uw volledig ingevulde advertentie te lanceren op de website van Tesla Duo.  2) via een externe url (die rechtstreeks doorverwijst naar de website van het bedrijf waar de advertentie staat) door vermelding van de url van de advertentiepagina en met een korte beschrijving van de betrokken jobaanbieding. Zoals bij de manuele modus moeten alle verplichte velden worden ingevuld. In de beide gevallen kunt u ook een voorlopige (onvolledige) advertentie bewaren om uw Tesla Duo account en de advertentie later aanpassen alvorens ze bekend te maken.

Hoe lang blijft een advertentie geldig?

Zodra uw advertentie gepubliceerd en gevalideerd is door het Tesla Duo team, wordt ze verspreid via onze website en op onze mobiele applicaties in ontwikkeling gedurende en periode van 30 dagen. Na die periode wordt advertentie automatisch gedesactiveerd. Hebt u niet de gewenste profielen gekregen, dan kunt u de advertentie gelijk wanneer reactiveren in de ruimte waar u de advertenties beheerd. U kunt dat ontelbare keren herhalen. 

Hoe kan het bedrijf een kandidatuur beheren op Tesla Duo ?

Zodra het bedrijf een kandidatuur ontvangt, kan ze deze aanvaarden, weigeren of contact opnemen met de kandidaat voor extra informatie, dat allemaal via de interne mailbox van Tesla Duo.

Welke mogelijkheden biedt de partneraccount?

Met de partneraccount kunt u concreet invulling geven aan een partnership met Tesla Duo en kunt u over promoruimte beschikken voor uw bedrijf.

Hoe een partneraccount aanmaken op Tesla Duo?

Om uw partneraccount aan te maken, gaat u naar het menu partner bovenaan de pagina en klikt u op  ''Inschrijving''. U kunt vervolgens uw account aanmaken door de voorgestelde velden in te vullen die betrekking hebben op uw bedrijf en de beheerder die instaat voor de account; vooral de verplichte velden zijn belangrijk (bedrijfsnaam, naam van de rechtspersoon, logo enz.). U kunt uw partneraccount ook personaliseren met een omschrijving van uw bedrijf en met alle andere pertinente informatie.

Hoe een verandering van e-mailadres signaleren op Tesla Duo ?

U moet inloggen op uw profiel en klikken op de knop van de accountparameters in het menu links van uw profiel om uw e-mailadres te kunnen wijzigen. Vervolgens krijgt u een e-mail vanwege Tesla Duo om uw nieuw adres te bevestigen.  

Hoe een paswoord wijzigen op Tesla Duo ?

Om uw paswoord te wijzigen moet u inloggen op uw profiel en klikken op het tabblad 'parameters' van het menu links om een nieuw paswoord te kunnen ingeven. Zodra u klaar bent krijgt u een e-mail vanwege Tesla Duo om deze wijziging te bevestigen.   

Is dit een kosteloze service voor de bedrijven?

Voor de lancering van ons nieuw aanwervingsplatform, worden alle diensten (publicatie van jobaanbiedingen en raadpleging van CV's) gratis door Tesla Duo aangeboden. Dat aanbod is tijdelijk.  

Is dit een kosteloze service voor de partners?

Voor de lancering van ons nieuwe aanwervingsplatform wordt de publiciteit gratis aangeboden aan onze partners. Dat aanbod is tijdelijk.

Back to Top